Prijzen en planning

Kosten algemeen
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en ook de ex. BTW prijzen worden vermeld. Cursusprijzen zijn altijd zonder literatuurkosten en zonder examenkosten (omdat deelnemers ook zelf literatuur kunnen kopen, lenen, huren en ook niet altijd examen willen afleggen). Bij online cursussen worden geen lunchkosten & cateringkosten berekend (20 euro per dag). 

Richtprijzen voor uitvoering (exc. 21% BTW);

  • Meerdaagse cursus/training; ongeveer gemiddeld 475 euro per lesdag (in de range van 450-500 euro).
  • Eéndaagse workshop/cursus; ongeveer 500 euro.
  • Materiaalkosten;  per cursus tussen de 80 en 140 euro.
  • Lunch & cateringkosten; 17 euro per lesdag.
  • (optioneel) startgarantie; 90 tot 130 euro.
  • (examen); kosten verschilt per examensinstituut.

Voor meer details over kosten, examens en mogelijke korting, stuur een informatieaanvraag op.

Afbetaling; kosten kunnen ook in 3 of meer termijnen worden betaald. Er wordt dan 8% toeslag berekend bij een afbetalingstraject. Vouchers; bij examen via vouchers die extern zijn aangekocht, wordt 60,50 euro incl. BTW aan administratiekosten berekend.

Inschrijven, Startgarantie en Kortingen;
Eventuele kortingafspraken kunnen in het bijzonderhedenveld worden aangegeven. Alleen bij direct inschrijven bij AmbiStudie (dus niet via tussenhandel als Millian, Springest, Octo-Aanbieders, Edubookers, etc..) kan korting worden verstrekt.
Let op: mocht je willen inschrijven, gebruik het Ambistudie inschrijfformulier of de “inschrijven webpage” a.u.b!
Altijd startgarantieoptie is voor veel cursussen mogelijk en betreft veelal groepen kleiner dan 3 deelnemers. 

Kostenaftrek
Betaal je zelf als deelnemer, dan kunnen studiekosten fiscaal worden afgetrokken van de inkomstenbelasting, de zogenaamde scholingsaftrek (zie de belastingdienst website). Bedrijven kunnen voor sommige opleidingen of leergangen gebruik maken van subsidies.

Verschuivingen/annulering
Voor een losse decentrale examenaanvraag, verschuivingen van examen, annulering van examen e.d. worden administratiekosten berekend en kunnen er verschuivingskosten zijn. Er zijn spelregels en kosten voor annuleren of verschuiven van examens. 

Betaling examen: een examen moeten zijn betaald vooraf de datum en tijd dat het examen wordt afgenomen. Bij later betalen kan 48,40 euro (€ 40 ex. BTW) administratiekosten worden berekend. Examen zonder cursus: cursus elders gedaan of zelfstudie, er is in dat geval een toeslag op de examenprijs. 

Bij incompany opleiding zijn er andere kosten.

Planning
Ambistudie hanteert een agile planning om cursussen/trainingen te starten, een startdatum veelal in overleg met de eerste deelnemer die zich aanmeldt. Bel voor de actuele lesdata in uw regio naar 0684-968190. Er start elke week wel een cursus in de buurt. Mailen kan ook mailto: info@ambistudie.nl