BISLF, Business Information Services Library Foundation

Kwalificatie
Na behalen van het examen krijgt de deelnemer het APMG Certificate BISLF of kan na een examen een functioneel beheer foundation certificaat krijgen van SEBI (Stichting Examens voor Business en ICT).

Literatuur
BiSL
®: framework v. functioneel beheer & informatiemanagement, - artikelen, materialen en gebruik leerplein, - CD met artikelen en voorbeeldexamens.

Inhoud
De deelnemer verkrijgt inzicht in het BiSL framework van functioneel beheer en leert de samenhang van functioneel beheer, applicatiebeheer en technisch beheer. Hij kent de structuur van procesclusters en de samenhang binnen het BiSL-model. Hij weet onderscheid te maken tussen operationele processen en sturende processen en kan aangeven hoe BiSL kan bijdragen aan het oplossen van problemen binnen het werkveld van functioneel beheer.

De module BISL foundation vogelvlucht: - plaats van functioneel beheer, - het BiSL-framework, gebruiksbeheer, - beheer van functionaliteit, - verbindende processen, - sturende processen, - informatiestrategie, - organisatiestrategie.

Uitvoering
Start vanaf 2 deelnemers. Starten bij slechts één deelnemer dan is er 20% toeslag. Planning zie Springest of
bel.

Doelgroep & doelstelling
Deze cursus is bedoeld voor de degene die kennis en inzicht zoekt over een IT infrastructuur die is ingericht volgens BiSL c.q. hoe de onderlinge verhouding tussen functioneel beheer, applicatiebeheer en technisch beheer is gedefinieerd binnen een BiSL Framework. Zoals functioneel beheerders, applicatiebeheerders, medewerkers in de beheerorganisatie, adviseurs, technisch beheerders, etc. De deelnemer voorbereiden op het BISL examen. Na afloop heeft de deelnemer inzicht in het inrichten van functioneel beheer volgens BISL.

Voorkennis & niveau
Minimaal een half jaar ervaring in een functioneel beheeromgeving. Instroomniveau MBO.

Kenmerken
- 2 lesdagen (dagcursus), 3 avonden (avondcursus).
- Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
- Examens, dagelijks, in overleg.
- Huiswerkbelasting ongeveer 1 a 2 uur per sessie.
- Studiebelasting 84 SBU, zijnde 3 studiepunten (European credits).
- Startdatum: in overleg,
bel ons

Module Literatuur & diverse. Bijkomend Examen
kosten
Cursusprijs
Dag                Avond
BISLF - Literatuur BISL en leermiddelen
€ 95,-
€ 200,-    € 995,-    € 995,-
 

Prijs excl. 21% BTW, arrangement is koffie, thee, fris, snoep, water, lunch, candybars, etc.. Eventuele externe lunch of diner wordt apart berekend.
IPR-statements