Certified Business Analist & Informatiemanager

Deze track is bedoeld ter ondersteuning voor degene die business analist op strateghisch en tactich niveau en wil mee helpen om de organisatie te richten en in te richten. Ook geschikt voor (toekomstige) informatiemanagers of CIO's die willen meehelpen een organisatie de postioneren in de markt. Focus ligt hier op de strategisch business development, IT alignment, management en bedrijfsorganisatie. De expert opdracht betreft een theorie, begeleiding en coaching traject van 3 maanden.

Kwalificatie
Toetsing BITEXA. Elk module heeft een eigen examen. De examens van 3 modulen + eindopdracht examen geeft recht op het track certificate Certified Business Analyst & Information Manager.

Literatuur en inhoud
Zie de losse modulespecificaties. Gebruik de informatie button om een brochure aan te vragen.

Beknopte inhoud; De Business analist focust op stategy analysis en gebruikt technieken als de Boston Box, SWOT, value chain van Porter, concurrentiemodellen, POPIT, 7-S model van McKensy, Value Proposition, etc.. Doel is process improvement en business improvement, wellicht op een agile wijze in te voeren.

Uitvoering
Dagcursus (avondcursus op verzoek).
(+1 is een extra pre-course dag als men geen voorgaand niveau heeft behaald, kosten +500 euro).
Kleinegroeptoeslag (als u wilt dat uw cursus altijd start bedraagt ongeveer 15%).

Code cursus prijs examenkosten studiemateriaal
CBAIMF - Business Analyse OD foundation, 3 dagen € 1350,- € 185,- € 100,-
CBAIMA - Business Analyse OD Advanced, 4 dagen +1 € 1595,- € 210,- € 100,-
CBAIMP - Business Analyse OD Professional, 4 dagen +1 € 1595,- € 280,- € 150,-
CBAIME - Business Analyse OD Expert, 2 dagen +begeleiding € 1275,- € 500,- € 100,-

Doelgroep & doelstelling
Voor degene die business analist wil worden en zich met name wil bezig met richten en inrichten van de organisatie en het verbeteren van businss processen. Focus op business process management, proces improvement, organisatieverbetering en (re)organisatie.