TESTF, Testen Foundation

Kwalificatie
Toetsing bij BITEXA. Via BITEXA verkrijgt de student het Certificate Testen Foundation of na hetexamen het Testen Foundation certificaat van SEBI (stichting examens voor Business & ICT) .

Literatuur
Boek Startest, artikelen en CAI voorbeeldexamens.

Inhoud
In deze cursus maakt u kennis met testen van de kwaliteit rondom informatievoorziening en systeemontwikkeling en het kunnen signaleren van problemen. We bekijken de rol van testen binnen risicobeheersing en de lifecyle van informatiesystemen, requirements en acceptatiecriteria. Aan de orde komen toetsvormen, testsoorten, kwaliteitsmodellen, samenhang tussen ontwikkelen en testen (V-model Tmap) en de fasering van testmanagement, het beheer van bevindingen, de voor- en nadelen van geautomatiseerd testen en testtools.

Uitvoering
Start vanaf 2 deelnemers. Starten bij slechts één deelnemer dan is er 20% toeslag. Planning zie Springest of
bel.

Doelgroep & doelstelling
Deze cursus is bestemd voor iedereen die betrokken is bij het testen van (delen van) de informatievoorziening: key users, super-users, functioneel beheerders, ontwikkelaars, projectmanagers, kwaliteitsmanagers, informatieanalisten en consultants.

De deelnemer optimaal voorbereiden op het examen. Na deze opleiding beschikt de deelnemer over kennis, inzicht en toepassingvaardigheid betreffende testen en het testproces.

Voorkennis & niveau
HBO denkniveau wordt verwacht.. De module pas in het traject van een bachelor 1e jaar.

Kenmerken
- 2 dagen (dagcursus) tot 3 of 4 avonden.(avondcursus).
- Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
- Examens, dagelijks.
- Huiswerkbelasting ongeveer 2 a 5 uur per sessie.
- Studiebelasting 84 SBU, zijnde 3 studiepunten (European credits)
- Startdatum: in overleg,
bel ons

Module Literatuur & diverse. Bijkomend Examen
kosten
Cursusprijs
Dag       Avond
TESTF - TESTF literatuur en leermiddelen   95,- € 185,-     975,-     1025,-
 

Prijs excl. 21% BTW. Arrangement is koffie, thee, fris, snoep, water, candybars, etc.. Eventuele externe lunch of diner wordt apart berekend.